Omschrijving

Leemolen, De Lier

Op het bedrijventerrein Leehove in de Lier bieden wij bedrijfsunits aan vanaf ca. 22 m² tot ca. 39,5 m2. Enkele units zijn naast elkaar gelegen waardoor de mogelijkheid bestaat om units in overleg aan elkaar te koppelen.

Indeling

Begane grond: 
De units zijn bereikbaar via de hellingbaan. 

Verdieping:
Op de bovenste verdieping zijn de units gerealiseerd, die via de overdekte hellingbaan te bereiken zijn. 
In overleg is er de mogelijkheid om bepaalde units anders in te delen of met elkaar te schakelen. De units zijn zeer geschikt voor (beginnende) ondernemers of voor particulieren die (opslag)ruimte zoeken. Ideaal voor opslag van inboedel, tot opslag van een boot, auto of caravan. 
De units zijn altijd (24/7) bereikbaar via de inpandige hellingbaan. Omdat zowel de units als de hellingbaan inpandig gelegen zijn heeft u geen last van eventuele winterse omstandigheden. 

Voorzieningen:
•	Overheaddeur
•	Betonvloer
•	TL-verlichting 
•	2 wandcontactdozen
•	Gemeenschappelijk toilet met uitstortgootsteen (alleen voor unit-bezitters)

Bijzonderheden

Het bedrijventerrein Leehove ligt direct aan kruispunt Westerlee en is daarom uitstekend ontsloten. Bereikbaarheid door de ligging nabij snelweg A20 en A4 is zeer goed. Diverse prominente bedrijven zijn reeds op bedrijventerrein Leehove gevestigd. 
De units zijn gemakkelijk onderling te koppelen, waardoor flexibiliteit wordt vergroot. 

Huurprijs: 
Vanaf € 250,-- per unit per maand, exclusief BTW.

Huurperiode: 
In overleg. 

Parkeren: 
Goede openbare parkeergelegenheid langs openbare weg. 

Servicekosten: 
huurprijzen zijn inclusief servicekosten waaronder, elektra, water en schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimte.  

Huurbetaling: 
De huurprijs inclusief de BTW dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan middels automatische incasso. 

BTW: 
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet of niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. 

Huurovereenkomst: 
Standaard huurovereenkomst ROZ in de zin van artikel 7:230A BW conform het model door de ROZ welke in januari 2015 is vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen. 

Huurprijsaanpassing: 
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het CBS. 

Zekerheidsstelling: 
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal twee maanden huurverplichting en de over het totaal verschuldigde BTW. 

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Kenmerken