Verhuurd

Verhuurd: Centraal gelegen multifunctionele bedrijfsruimte met volop gebruiksmogelijkheden met een vloeroppervlakte van ca. 520 m2

Prijs nader overeen te komen
Adres: Het Ambacht 2-2a, 3155 AK Maasland
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 383 m²
Totale VVO 520 m²
In units vanaf 200 m²
Aanvaarding Direct
Status Verhuurd

Notitie

Algemeen

CENTRAAL GELEGEN MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE MET VOLOP GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN, TOTAAL VLOEROPPERVLAKTE 520m2
Nabij uitvalswegen aan de rand van het dorp Maasland op het bedrijventerrein ‘Het Ambacht’ is deze multifunctionele bedrijfsruimte gelegen. De bedrijfsruimte kan worden ingezet voor een verscheidenheid aan bedrijfsactiviteiten. Momenteel is de bedrijfsruimte verdeeld in kantoorruimte... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Bedrijfshal
  Bouwperiode 1969
  Status Verhuurd
  Aangeboden sinds Donderdag 9 mei 2019
  Aangeboden sinds Donderdag 9 mei 2019
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05257
Prijs Prijs nader overeen te komen
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verhuurd
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Donderdag 9 mei 2019
Laatste wijziging Woensdag 9 september 2020
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1969
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 383 m²
VVO 490 m²
In units vanaf 200 m²
Kantoor oppervlakte 30 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 520 m²
Vrije hoogte 2,8 m.
Locatie
Ligging Bedrijventerrein, Beschutte ligging, Dichtbij openbaar vervoer, Nabij school, Nabij snelweg
Lokale voorzieningen Bank op 500 meter tot 1000 meter, Geldautomaat op 500 meter tot 1000 meter, Recreatie binnen 500 meter, Restaurant op 500 meter tot 1000 meter, Winkel op 500 meter tot 1000 meter, Supermarkt op 500 meter tot 1000 meter
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter, Busknooppunt op 500 meter tot 1000 meter, Metrohalte op 5000 meter of meer, Metroknooppunt op 5000 meter of meer, Treinstation op 4000 meter tot 5000 meter, Trein voorhalte op 3000 meter tot 4000 meter, Afrit van de snelweg op 500 meter tot 1000 meter, Tramhalte op 5000 meter of meer, Tramknooppunt op 5000 meter of meer
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Maasland C 1739
Perceeloppervlakte 383 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

CENTRAAL GELEGEN MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE MET VOLOP GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN, TOTAAL VLOEROPPERVLAKTE 520m2
Nabij uitvalswegen aan de rand van het dorp Maasland op het bedrijventerrein ‘Het Ambacht’ is deze multifunctionele bedrijfsruimte gelegen. De bedrijfsruimte kan worden ingezet voor een verscheidenheid aan bedrijfsactiviteiten. Momenteel is de bedrijfsruimte verdeeld in kantoorruimte, bedrijfshal en opslagruimte en kunnen eventueel eenvoudig naar eigen wens heringedeeld worden.

Indeling

Begane grond:
Aan de voorzijde van het pand ligt een openbaar parkeerterrein met diverse parkeerplaatsen. Dit terrein is geheel geasfalteerd. Parkeren op eigen terrein is ook mogelijk, direct voor de deur.

BEDRIJFSHAL
De bedrijfshal is bereikbaar via een loopdeur en heeft aan de voorzijde een representatieve winkelpui met een automatisch rolluik. De hal is voorzien van een uitgebreide meterkast met glasvezelkabel. Met een optie tot 2de toilet. (voorbereid) De hal is verwarmd met een direct gestookte Gas Heather.

KANTOORRUIMTE
Het kantoorgedeelte aan de voorzijde is via een separate loopdeur bereikbaar. De kantoorruimte (ca. 5.0x5.60) heeft aan 2 zijden ramen en een aparte archiefruimte. Tevens is er een kitchenette en een toilet, meterkast kantoor, werkkast, hal met garderobe. Kantoor wordt verwarmt met CV-Combiketel (Nefit 2017). Kantoor is uitgevoerd met plavuizen met vloerverwarming.

Eerste verdieping

De verdieping kan gebruikt worden als opslag, toonzaal, magazijn enz.
De ruimte bestaat uit 3 kapspanten en heeft een zadeldak geïsoleerd met 7cm sandwich dakpanelen.

Bijzonderheden

Locatie:
Maasland is gelegen tussen regio Den Haag, Delft, Rotterdam. Het is een plaats in de gemeente Midden Delftland met ca. 6.500 inwoners. De bedrijvigheid in Maasland is gericht op de lokale economie. Er is een centrum met diverse winkels, hiernaast is er in het centrum een kleinschalig bedrijventerrein gelegen. De bedrijven die op het bedrijventerrein zijn gevestigd, ondernemen in de tak bouwnijverheid: denk aan diverse groothandels en showrooms.
Goede bereikbaarheid vanuit diverse uitvalswegen door onder andere uitbreiding van de verlengde veilingroute (3-in-1 project), knooppunt Westerlee, Maasdijkplein, verlengde A4 Delft-Rotterdam en de toekomstige Blankenburgtunnel.

Bijzonderheden:
• Perceel 383 m2
• Multifunctionele bedrijfshal met kantoorfunctie
• Het geheel is uitgevoerd met beveiliging en brandmelders
• Gunstig gelegen op kleinschalig industrieterrein
• Bestemmingsplan Kern Maasland-> bedrijfsruimte cat. 2

kadastraal:
Het Ambacht 2, 3155 AK Maasland
Maasland sectie C nummer 1739, groot 3 are 83 centiare

Kenmerken:
Gebruiksoppervlakte bedrijfshal : ca. 245 m2
Gebruiksoppervlakte verdiepingsvloer : ca. 215 m2
Kantoor: : ca. 30 m2
Overige ruimte : ca. 30 m2
Perceeloppervlakte : 383 m2

Huurperiode:
In overleg.

Servicekosten:
n.v.t. Aansluitingen Gas, Elektra en water zullen op naam huurder worden gesteld.

Huurbetaling:
De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten inclusief de BTW dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

BTW:
Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet of niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst:
Standaard huurovereenkomst ROZ in de zin van artikel 7:230A BW conform het model door de ROZ welke in januari 2015 is vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het CBS.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid. Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken