Beschrijving

Op een prachtige locatie aan de bekende ’s-Herenstraat van Maasland is dit bijzondere statige woonhuis met diverse gebruiksmogelijkheden gelegen. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een praktijkruimte of kantoor aan huis? Kijk eens naar de mogelijkheden van deze woning. Achter de karakteristieke gevel is een verrassend leuke woning met onder andere drie slaapkamers, een woonkeuken, een ruime woonkamer met prachtig balkenplafond gelegen. Dankzij de locatie, de indeling, het imposant grote oppervlakte, de gebruiksmogelijkheden en de diverse karakteristieke eigenschappen van de woning is dit een hele mooie kans om uw droom waar te maken op een van de mooiste locaties in de historische kern van Maasland.

Indeling

Begane grond:
Statige entree van de woning met marmeren vloer en prachtig trappenhuis. Hal met toilet. De ruimte aan de voorzijde is verdeeld in twee kamers. Deze ruimte is momenteel in gebruik als bergruimte/opslag. Vanuit de hal zijn beide kamers bereikbaar en heeft u toegang tot de binnenplaats. Achter de binnenplaats is een ruimte gelegen met aansluitingen wasmachine en droger. Helemaal achterin is een bergruimte.

Eerste verdieping

Via de brede trap komen we op de overloop. Deze ruime overloop geeft toegang tot alle verschillende ruimtes in de woning. De prachtige ronde ramen met gekleurd glas vallen direct op als u bovenkomt. Op de vloer ligt een geblokte parketvloer en het hoge plafond is betimmerd waarbij de mooie balken in het zicht zijn gelaten. Op de overloop is een badkamer met toilet en een naastgelegen kamer. Aan de achterzijde is de grote woonkeuken. Deze ruime keuken is voorzien van een mooie kastenwand. De keuken is netjes maar eenvoudig. Vanuit de keuken is het dakterras bereikbaar. Het terras is op het westen gelegen. Aan de voorzijde is de L-vormige woonkamer. Aan de voorzijde zijn drie grote ramen geplaatst en dankzij het vierde raam in de zijgevel  komt er extra licht de woonkamer binnen. De ramen aan de voorzijde zijn gemaakt van glas-in-lood. In de woonkamer ligt dezelfde parketvloer als op de overloop. De hoge plafonds, gave balken en het glas-in-lood geven de woonkamer een statige uitstraling.

Tweede verdieping

De zolderverdieping is ingedeeld met drie ruime slaapkamers. Vanaf de centrale overloop met vaste kasten zijn de slaapkamers aan de voor- en achterzijde bereikbaar. In het midden is de derde slaapkamer aanwezig. Alle slaapkamers beschikken over een dakkapel. Dankzij de kapconstructie is er op deze verdieping veel bergruimte aanwezig onder de schuine delen.

Bijzonderheden

•	Groot en statig pand met diverse gebruiksmogelijkheden
•	Grote raampartijen in voorgevel
•	Bouwjaar ca. 1915
•	Oud-pand-clausule van toepassing
•	Karakteristieke woning op mooie locatie

Bestemmingsplan: 
De woning is gelegen binnen het bestemmingsplan “Historische Kern”. De woning heeft een gemengde bestemming waarbinnen diverse gebruiksmogelijkheden zijn toegestaan. 
Kadastraal:
’s-Herenstraat 69, 3155 SL Maasland
Maasland sectie H, nummer 2512, Groot 1 are 18 centiare

Kenmerken: 
Gebruiksoppervlakte wonen:	219,5 m2
Perceeloppervlakte:		118 m2
Dakterras:			6,9 m2
Berging:				8,2 m2
Inhoud:				844,7 m3
Opleveren:			in overleg 

Ondanks dat deze brochure zorgvuldig is samengesteld kunnen er aan deze brochure geen rechten worden ontleend. Alle maten zijn conform NEN 2580 gemeten. Deze brochure nodigt u uit tot het doen van een bod.

Kenmerken