Omschrijving

CENTRAAL GELEGEN MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE MET VOLOP GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN, TOTAAL VLOEROPPERVLAKTE 520m2
Nabij uitvalswegen aan de rand van het dorp Maasland op het bedrijventerrein ‘Het Ambacht’ is deze multifunctionele bedrijfsruimte gelegen. De bedrijfsruimte kan worden ingezet voor een verscheidenheid aan bedrijfsactiviteiten. Momenteel is de bedrijfsruimte verdeeld in kantoorruimte, bedrijfshal en opslagruimte en kunnen eventueel eenvoudig naar eigen wens heringedeeld worden.

Indeling

Begane grond:
Aan de voorzijde van het pand ligt een openbaar parkeerterrein met diverse parkeerplaatsen. Dit terrein is geheel geasfalteerd. Parkeren op eigen terrein is ook mogelijk, direct voor de deur.

BEDRIJFSHAL
De bedrijfshal is bereikbaar via een loopdeur en heeft aan de voorzijde een representatieve winkelpui met een automatisch rolluik. De hal is voorzien van een uitgebreide meterkast met glasvezelkabel. Met een optie tot 2de toilet. (voorbereid)    De hal is verwarmd met een direct gestookte Gas Heather. 

KANTOORRUIMTE
Het kantoorgedeelte aan de voorzijde is via een separate loopdeur bereikbaar. De kantoorruimte (ca. 5.0x5.60) heeft aan 2 zijden ramen en een aparte archiefruimte. Tevens is er een kitchenette en een toilet, meterkast kantoor, werkkast, hal met garderobe. Kantoor wordt verwarmt met CV-Combiketel (Nefit 2017). Kantoor is uitgevoerd met plavuizen met vloerverwarming.

Eerste verdieping

De verdieping kan gebruikt worden als opslag, toonzaal, magazijn enz.
De ruimte bestaat uit 3 kapspanten en heeft een zadeldak geïsoleerd met 7cm sandwich dakpanelen.

Bijzonderheden

Locatie:
Maasland is gelegen tussen regio Den Haag, Delft, Rotterdam. Het is een plaats in de gemeente Midden Delftland met ca. 6.500 inwoners. De bedrijvigheid in Maasland is gericht op de lokale economie. Er is een centrum met diverse winkels, hiernaast is er in het centrum een kleinschalig bedrijventerrein gelegen. De bedrijven die op het bedrijventerrein zijn gevestigd, ondernemen in de tak bouwnijverheid: denk aan diverse groothandels en showrooms.
Goede bereikbaarheid vanuit diverse uitvalswegen door onder andere uitbreiding van de verlengde veilingroute (3-in-1 project), knooppunt Westerlee, Maasdijkplein, verlengde A4 Delft-Rotterdam en de toekomstige Blankenburgtunnel.

Bijzonderheden:
•	Perceel 383 m2 
•	Multifunctionele bedrijfshal met kantoorfunctie
•	Het geheel is uitgevoerd met beveiliging en brandmelders
•	Gunstig gelegen op kleinschalig industrieterrein
•	Bestemmingsplan Kern Maasland-> bedrijfsruimte cat. 2

kadastraal:
Het Ambacht 2, 3155 AK Maasland
Maasland sectie C nummer 1739, groot 3 are 83 centiare 

Kenmerken:
Gebruiksoppervlakte bedrijfshal		:	ca. 245 m2
Gebruiksoppervlakte verdiepingsvloer	:    ca. 215 m2
Kantoor:					            :	ca. 30 m2
Overige ruimte				        :	ca. 30 m2
Perceeloppervlakte			        :	383 m2

Opleveren:			in overleg

Kenmerken