Omschrijving

In de wijk Nieuw Engeland bieden wij u deze gezellige hoekwoning met voor-, zij- en achtertuin met garage aan. Parkeren op eigen terrein, naast de woning. de zonnige ruime achtertuin beschikt over een stenen berging en een garage. De buurtwinkels en het winkelcentrum van Hoogvliet liggen op loopafstand, de uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar (A15).

Indeling

Begane grond:
Voortuin, entree, hal, meterkast, vaste kastruimte met wasmachine aansluiting, toilet, trapkast en trapopgang. Doorzon woonkamer met grote raampartijen waardoor er veel licht de woonkamer binnen komt. De afgesloten keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en 1 ½ spoelbak. Vanuit de keuken is de ruime tuin bereikbaar; deze beschikt over een stenen berging en achterom. De tuin is gelegen op het zuid-oosten.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot maar liefst 4 slaapkamers. Tussen de grootste slaapkamers aan voorzijde en achterzijde is de badkamer gesitueerd. In de badkamer met wastafel is de aansluiting voor de wasmachine. Slaapkamer aan voorzijde ca. 2.05 x 2.93, slaapkamer aan achterzijde 2.05 x 2.93.

Tuin

Voor-, zij- en achtertuin

Bijzonderheden

Locatie:
In de directe omgeving van deze woning zijn diverse winkels, een supermarkt, eetgelegenheden, een kinderboerderij, openbaar vervoer en de uitvalswegen gelegen. Naast parkeergelegenheid op eigen terrein, voldoende parkeergelegenheid in de straat. 
Bijzonderheden:

•	Interessante opknapwoning
•	Verwarming middels moederhaard
•	Bouwjaar 1954
•	In de koopakte zal een ouderdomsclausule en een materialenclausule opgenomen worden

Kadastraal:
Beemd 42, 3193 LH Hoogvliet
Hoogvliet sectie A nummer 2162, groot 2 are 32 centiare 

Kenmerken:
Gebruiksoppervlakte wonen:	89 m2
Externe bergruimte:		    19,5 m2
Perceeloppervlakte:		    232 m2
Inhoud:				        317 m3
Opleveren:			        in overleg

Kenmerken