Beschrijving

Deze sfeervolle en verrassend ruime driekamer woning (ca. 94 m²) is gelegen op de begane grond met riante voortuin, een heerlijke achtertuin op het zonnige zuiden en een grote vrij gelegen stenen berging. Gelijkvloers wonen op de begane grond met tuin in de woonwijk gebouwd in de mooie jaren ’30 bouwstijl. De woning beschikt over een duurzaam hybride verwarmings- en koelingssysteem, waarmee energiekosten kunnen worden bespaard. De woning maakt onderdeel uit van een rustig gelegen, goed onderhouden kleinschalig appartementencomplex met vier appartementen. Vrij uitzicht over brede bomenlaan vlakbij sportverenigingen en het mooie natuurgebied van Midden-Delfland.

Indeling

Begane grond:
Aan de voorzijde van de woning is een grote zonnige voortuin gelegen. Via de voortuin komen we bij de entree van de woning. De hal en het gehele woongedeelte zijn voorzien van een luxe plavuizen vloer welke beschikt over vloerverwarming en koeling. De woonkamer is verdeeld in een zitgedeelte aan de voorzijde. Dankzij de erker is dit een fijne plek om te zitten met veel lichtinval en een leuk uitzicht. Aan de achterzijde van de woning is de grote eetkeuken opgesteld. De keuken is in een L-vorm opgesteld waarmee een leuke verbinding tussen keuken en zitgedeelte is gecreëerd. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Opvallend is de luxe koelkast met eigen watersysteem wat zowel gefilterd-,ijs, Cruzs en heerlijk koel water bereid. De achtertuin is zowel via de schuifpui als via de loopdeur bereikbaar. Deze achtertuin is gelegen richting het zonnige zuiden. Via de achteruitgang is de grote stenen (fietsen)berging bereikbaar. 
Vanuit de centrale hal in de woning zijn alle slaapkamers, badkamer en de bergruimte bereikbaar. Aan de voorzijde van de woning is de oorspronkelijke badkamer met toilet en wastafel nog aanwezig. Deze ruimte kan eventueel verbouwd worden tot bijvoorbeeld derde slaapkamer of een mooie kleedruimte met inloopkast. 
Aan de achterzijde is de tweede grote slaapkamer aanwezig. Vanuit deze slaapkamer is de tuin ook bereikbaar. De bijzonder fraaie badkamer is in 2018 geheel vernieuwd en beschikt over een ruime inloopdouche, een ligbad, een wastafel en vloerverwarming. In de inpandige berging is de aansluiting voor een wasmachine en droger. Hier is ook de opstelplaats van de nieuwe warmtepomp en de CV ketel (2020).

Tuin

Aan de voorzijde van de woning is een grote zonnige voortuin gelegen.

De achtertuin is zowel via de schuifpui als via de loopdeur bereikbaar. Deze achtertuin is gelegen richting het zonnige zuiden. Via de achteruitgang is de grote stenen (fietsen)berging bereikbaar.

Bijzonderheden

Locatie:
Direct in de buurt van het huis zijn de sportvelden en ook scholen liggen op een paar loopminuten afstand. Vanuit deze woning ben je zo bij het historische centrum van Maasland met supermarkt, diverse winkels en horeca. Wanneer je de fiets neemt geniet je zo van de mooie groene natuur van Midden-Delfland. Midden in dit natuur- en recreatiegebied in de gemeente Midden-Delfland, tussen Vlaardingen, Maassluis, Maasland en Schipluiden is de Jachthaven gelegen. Dit is het ideale vertrekpunt om het waterrijke gebied te verkennen. De aansluitingen op het rijkswegennet via de op- en afrit naar de A4 & A20 zijn op korte afstand te bereiken. 

•	Eigen grond
•	Bouwjaar ca. 1998
•	Vereniging van Eigenaars met een maandelijkse bijdrage van € 50,--
•	Hybride warmtepomp met CV-combiketel (2020)
•	Optie voor extra slaapkamer
•	Luxe badkamer
•	Definitief energielabel B

Kadastraal:
Commanderij 73, 3155 AA Maasland
Maasland, sectie C nummer 3048, appartementsindex 1
Maasland, sectie C nummer 3137, groot 10 centiare

Kenmerken:
Gebruiksoppervlakte wonen:	94,2 m2
Berging:				8.6 m2
Inhoud:				283,9 m3
Opleveren:			in overleg, kan spoedig

Ondanks dat deze brochure zorgvuldig is samengesteld kunnen er aan deze brochure geen rechten worden ontleend. Alle maten en data zijn conform NEN 2580 meetinstructie ingemeten. Deze brochure nodigt u uit tot het doen van een bod.

Kenmerken