Omschrijving

Wonen in de historische dorpskern van Maasland, met een ruim 12 meter brede achtertuin aan het water van de ‘s-Herenstraat. Aan de Commandeurskade in Maasland staat deze grote 7 kamer woning met garage, voor- zij- en achtertuin. De woning is volledig geïsoleerd en gemoderniseerd met gebruik van hoogwaardige en kwalitatief goede materialen. De sfeervolle woonkamer, grote eetkeuken en de fraai aangelegde tuinen maken deze woning tot een ideale woning voor wie op zoek is naar de combinatie van ruimte en sfeer. De woning is op loopafstand van het prachtige groen van Midden-Delfland en de gezellige dorpskern van Maasland gelegen. Parkeren kan op eigen grond, voor de deur.

Indeling

De kade voor de woning is doodlopend voor autoverkeer en daardoor lekker rustig. Aan de voorzijde van de woning is dankzij de breedte van het perceel parkeergelegenheid op eigen grond. De entree van de woning is aan de zijkant van de woning waar direct de zeer sfeervolle en gezellige tuin opvalt. Via de centrale hal komen we de woning binnen. In de hal zijn de meterkast, garderobe, geheel betegeld toilet met fonteintje en toegang tot de trap naar de verdieping. Aan de voorzijde van de woning is de royale eetkeuken gemaakt. De schitterende vloer in de keuken en de hal zijn geheel betegeld met een Chinese leisteen en voorzien van comfortabele vloerverwarming. De luxe uitgevoerde keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder o.a. een grote 5-pits gaskookplaat, 90 cm brede oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Samen met het natuurstenen aanrechtblad, de geheel gestucte wanden en plafonds is dit een hele fijne ruimte in deze woning. De L-vormige woonkamer grenst aan de achtertuin met zicht op het water van de ’s-Herenstraat. Centraal in de woonkamer staat de open haard. Dankzij de dubbele deuren aan de zijkant en de grote raampartij aan de achterzijde is dit een lichte ruimte met fraai uitzicht. Aan de andere zijde van de woning is de garage en bijkeuken gesitueerd. De garage met dubbele deur en is ca. 4,80 x 2,64 met aangrenzend de bijkeuken van ca. 3,54x2,64. In de geheel betegelde bijkeuken zijn aansluitingen voor wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken is de tuin ook bereikbaar. De fraai aangelegde tuin is ingedeeld met verschillende terrassen en prachtige beplanting. Hierdoor is er altijd wel een prettig plekje in de zon/schaduw te vinden.

Eerste verdieping

Vanaf de overloop met raam aan de zijkant en vaste kasten heeft u toegang tot 4 ruime kamers en de badkamer. Het tweede toilet is separaat van de badkamer en net als de badkamer luxe qua afwerking. In de hoofdslaapkamer is een grote vaste kastenwand geplaatst. Deze slaapkamer is aan de voorzijde van de woning. De naastgelegen slaapkamer heeft ook een inbouwkast. De badkamer is recentelijk gemoderniseerd. In de badkamer is een inloopdouche met drainagegoot, regen/handdouche, een ligbad en een dubbele wastafel geplaatst. De hoogte en het grote raam in het schuine gedeelte van de kap benadrukken de ruimte en geven veel licht. Aan de achterzijde van de woning zijn 2 kamers gesitueerd. Een van de kamers is in gebruik als werk-/studeerkamer. Via de andere kamer is de zolderkamer met een fraai vormgegeven trap bereikbaar.

Tweede verdieping

De zolderverdieping is ingedeeld in 2 verschillende gedeeltes. Het gedeelte aan de achterzijde van de woning is bereikbaar via de achterste slaapkamer op de eerste verdieping. De andere slaapkamer en de berging/stookruimte zijn via de trap op de overloop bereikbaar. Deze slaapkamer is ruim en licht dankzij de dakkapel aan de zijkant van de woning. In de achtergelegen bergruimte staat de CV-combiketel. Deze bovenverdieping is verrassend leuk ingedeeld.

Tuin

Ruim 12 meter brede achtertuin aan het water van de ‘s-Herenstraat. De fraai aangelegde tuin is ingedeeld met verschillende terrassen en prachtige beplanting. Hierdoor is er altijd wel een prettig plekje in de zon/schaduw te vinden. Voortuin met eigen parkeergelegenheid.

Bijzonderheden

Het dorp Maasland is centraal gelegen tussen Maassluis en Schipluiden. Van oorsprong is Maasland een agrarisch dorp. Rotterdam en Den Haag zijn dankzij verbindingswegen A4 en A20 goed bereikbaar. Maasland heeft een actief verenigingsleven. De kinderopvang, scholen en diverse sportvoorzieningen zijn lekker dichtbij. Wandel de tuin uit en voor je het weet, loop je in het recreatiegebied van Midden-Delfland. 

•	Bouwjaar ca. 1960
•	275 m2 eigen grond
•	Vrijstaande woning, alleen geschakeld met garage
•	5 slaapkamers, eetkeuken, garage en woonkamer
•	Parkeren op eigen grond
•	Wanden en plafonds grotendeels gestukt
•	CV-combiketel (2018)
•	Recent volledig geïsoleerd met o.a. overal dubbel glas

Kadastraal:
Commandeurskade 7a, 3155 AC Maasland
Maasland sectie C nummer 2945, Groot 2 are 75 centiare

Kenmerken:
Gebruiksoppervlakte wonen:	132,5 m2 (gemeten volgens NEN2580 meetinstructie, exclusief ca. 19 m2 2e verdieping
Overige inpandige ruimte:	    41 m2
Perceeloppervlakte:	        275 m2
Inhoud:	                    588 m3
Opleveren:	                in overleg

Ondanks dat deze brochure zorgvuldig is samengesteld kunnen er aan deze brochure geen rechten worden ontleend. Alle maten en data zijn circa. Deze brochure nodigt u uit tot het doen van een aanbod.

Kenmerken