Beschrijving

Aan het einde van de ’s-Herenstraat is in een kleinschalige woonwijk in 2017 deze heerlijke gezinswoning gerealiseerd. In deze goed verborgen woonwijk, waar de overgang van het historisch centrum naar het open landschap van Maasland goed op elkaar aansluit, is deze gave tussengelegen woning met aanbouw aan de achterzijde, een luxe keuken en badkamer, vier ruime slaapkamers en een zonnige achtertuin te koop. De luxe afwerking, de bij de omgeving passende architectuur en de goede staat van onderhoud maken deze woning compleet.

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, trapopgang naar de verdieping en een toilet. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een fonteintje. Bij binnenkomst is de PVC visgraatvloer direct een eyecatcher. Deze fraaie vloer geeft de woning veel sfeer en warmte. Dankzij de hoogte van maar liefst 2,60 en de grote glaspartijen in de achtergevel is de woning lekker licht. Dankzij de aanbouw aan de achterzijde is de woonkamer met de open keuken 11,40 lang. De sfeervolle woning is verdeeld in een zitgedeelte aan de voorzijde en een grote open woonkeuken aan de achterzijde. De moderne keuken is luxe uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur. Dankzij de L-vormige opstelling is er een natuurlijke scheiding tussen de twee delen ontstaan. Via de dubbele deuren bereiken we de zonnig gelegen achtertuin. Ondanks de aanbouw is de achtertuin nog steeds 11,5 meter diep en op het zuiden gericht. Achterin de tuin is een (fietsen)berging aanwezig. Aan de achterzijde heeft de tuin een uitgang via de poort.

Eerste verdieping

Vanaf de overloop zijn alle slaapkamers op deze verdieping bereikbaar. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers aanwezig, waarvan de kleinste kamer momenteel in gebruik is als werkkamer. De andere twee slaapkamers zijn nagenoeg gelijk qua afmetingen. Ook op de slaapverdieping is de verdiepingshoogte 2,60 en zijn er geen radiatoren aanwezig dankzij de vloerverwarming. De badkamer is aan de voorzijde van de woning geplaatst en voorzien van een ruime inloopdouche, een dubbele wastafel en een 2e toilet.

Tweede verdieping

De zolderverdieping is later ingedeeld, waardoor hier een ruime slaapkamer met veel bergruimte en een aparte kleedruimte is ontstaan. Dankzij de hoge nok en een groot dakvenster is dit ook een hele lichte kamer. Op de overloop is een aparte wasruimte gemaakt. Hier is ook de opstelplaats voor de CV-ketel, aansluiting voor mechanische ventilatie en de lucht-lucht warmtepomp.

Tuin

Via de dubbele deuren bereiken we de zonnig gelegen achtertuin. Ondanks de aanbouw is de achtertuin nog steeds 11,5 meter diep en op het zuiden gericht. Achterin de tuin is een (fietsen)berging aanwezig. Aan de achterzijde heeft de tuin een uitgang via de poort.

Bijzonderheden

Locatie:
De woning is gelegen in een kleinschalig nieuwbouwproject (2017) aan de rand van het dorp en de historische kern van Maasland. Maasland heeft een actief verenigingsleven. De kinderopvang, scholen en diverse sportvoorzieningen zijn lekker dichtbij. Een uitgebreid netwerk aan fietspaden leidt u onder andere naar de cultuurhistorische stad Delft, glazen stad het Westland, oude havenstad Maassluis aan de Nieuwe-Waterweg en het strand van Hoek van Holland. Natuurmonument ‘De Vlietlanden’ is om de hoek gelegen. In Maasland zijn diverse winkels, scholen en andere voorzieningen. Verbindingswegen met de auto: A20 Rotterdam-Westland, A4 Amsterdam-Den Haag en binnenkort de Blankenburgverbinding waarmee de A20 en A15 worden verbonden.

Bijzonderheden:
•	Bouwjaar 2017
•	Goed geïsoleerde woning, geheel voorzien van HR ++ beglazing
•	Lucht-lucht warmtepomp
•	Vloerverwarming door de gehele woning
•	9 zonnepanelen (2017)
•	Energielabel A

Kadastraal:
De Herenwei 15, 3155 TT Maasland
Maasland sectie H nummer 3929
1 are 42 centiare 

Kenmerken:
Gebruiksoppervlakte wonen:	129,3 m2
Perceeloppervlakte:		142 m2
Inhoud:				466,7 m3
Opleveren:			in overleg

Ondanks dat deze brochure zorgvuldig is samengesteld kunnen er aan deze brochure geen rechten worden ontleend. Alle maten en data zijn conform NEN 2580 ingemeten. Deze brochure nodigt u uit tot het doen van een bod.

Kenmerken