Beschrijving

Uniek gelegen vrijstaande villa met tuin rondom, vrijstaande garage en eigen oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. De tuin grenst aan vaarwater, waardoor de mogelijkheid bestaat om een boot aan te leggen. Deze zeer goed onderhouden woning is in 2004 gebouwd als onderdeel van een kleinschalig nieuwbouwproject op een fantastische plek aan de oevers van de vliet aan de rand van de vlietlanden en het recreatiegebied Midden Delfland.

Indeling

Begane grond:
Parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s en toegang tot de vrijstaande garage. Extra brede garage (3,32x7,17) met een pannendak en ruimte in de nok, overheaddeur aan de voorzijde en een loopdeur in de zijgevel. Representatieve entree van de woning met zeer ruime hal. Grote garderoberuimte met diverse ingebouwde kastenwanden. Toilet en trap met trapkasten naar verdieping. De woonkamer is in combinatie met de open keuken in een U vorm ingedeeld beschikt over meerdere zithoeken. Dankzij de vele raampartijen en de erker met dubbele deuren is er altijd wel een plekje te vinden om te genieten van deze fraaie ruimte. De open keuken is modern qua uitvoering en beschikt over een kookeiland. Uiteraard is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, Quooker, inductiekookplaat, combi oven-/magnetron. Dankzij het aangrenzende raampartij is dit een zeer lichte ruimte en staat in open verbinding met het woongedeelte. Vanuit de erker is de achtertuin via de dubbele deuren bereikbaar. Heerlijk, zonnig gelegen achtertuin met tuin rondom de woning. De brede achtertuin grenst aan de achterzijde aan vaarwater, van waaruit de vlietlanden van Midden-Delfland bereikbaar zijn.

Eerste verdieping

Ruime overloop met toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. Op de overloop is een separaat toilet aanwezig. De badkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. De ruim opgezette badkamer beschikt over een ligbad, een inloopdouche en een dubbele wastafel. Op deze verdieping zijn drie zeer royale slaapkamers aanwezig. Vanuit alle slaapkamers heeft u toegang tot een balkon. De slaapkamer aan de zijkant van de woning is momenteel in gebruik als kantoor/werkkamer. De hoofdslaapkamer is aan de andere zijde van het huis gelegen. Deze imposant grote slaapkamer heeft ook toegang tot het balkon aan de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde is een grote inloopkast aanwezig. Vanuit de derde slaapkamer is heeft u een fraai uitzicht richting het historische centrum van Maassluis.

Tweede verdieping

Deze verdieping is een nagenoeg zelfstandig appartement. Dankzij de fraaie dakkapellen op twee van de vier dakvlakken is hier veel licht en ruimte aanwezig. Beide dakkapellen beschikken over glazen zijpanelen, waardoor u een fraai uitzicht heeft over het aangrenzende groene natuurgebied de Vlietlanden. Op de overloop van deze verdieping is een aparte ruimte waar alle aansluitingen voor de wasmachine en droger aanwezig zijn, daarnaast zijn hier de mechanische ventilatie en de CV combiketel opgesteld. Dankzij de schuine delen onder het dak is hier veel bergruimte aanwezig. Dankzij de lichtkoepel op het dak komt hier veel daglicht binnen. Aan de andere zijde is de zeer ruime logeer-/slaapkamer met de tweede badkamer aanwezig. Deze badkamer is van een hoog afwerkingsniveaus en beschikt over een derde toilet, een doucheruimte en een wastafelmeubel.

Tuin

Vanuit de erker is de achtertuin via de dubbele deuren bereikbaar. Heerlijk, zonnig gelegen achtertuin met tuin rondom de woning. De brede achtertuin grenst aan de achterzijde aan vaarwater, van waaruit de vlietlanden van Midden-Delfland bereikbaar zijn.

Bijzonderheden

Locatie:
Midden-Delfland is zeer gunstig gelegen t.o.v. enkele uitvalswegen, mede dankzij de verlenging van de A4 zijn van hieruit alle rijkswegen naar Noord en Zuid goed bereikbaar. Via rijksweg A20 is het gehele Westland en het strand bereikbaar. 
Eén van de kenmerken van het gebied is het water. De oude vaarten zijn in de 14e eeuw gegraven met als doel verschillende dorpen en steden met elkaar te verbinden. Vanuit de boot of vanaf een mooi terras aan het water kijkt u uit over Natuurmonument ‘De Vlietlanden’. In het voorjaar is dit een zee van bloemen. Het grotere water van de Foppenplas is ideaal viswater. 
Een uitgebreid netwerk aan fietspaden leidt u o.a. naar de cultuurhistorische stad Delft, glazen stad het Westland, oude havenstad Maassluis aan de Nieuwe Waterweg en het strand van Hoek van Holland. Of met de veerboot in Maassluis naar de Zuid-Hollandse eilanden.
De polders lenen zich uitstekend voor een lange wandeling over dijken en kerkepaden, tussen koeien en schapen. Met fietsveer ‘de kwakel’ naar Vlaardingen of het voetveer naar Schipluiden.

•	Bouwjaar ca. 2004
•	518 m2 eigen grond
•	Parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen oprit
•	Natuurgebied ‘Vlietlanden’ direct achter de woning gelegen
•	Vrijwel de gehele begane grond is voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming
•	Grote vrijstaande garage op eigen grond
•	Zeer goed geïsoleerde woning met energielabel B

Kadastraal:
Foppenpolder 2, 3155 EA Maasland
Maasland sectie I nummer 1186, Groot 5 are 18 centiare 

Kenmerken:
Gebruiksoppervlakte wonen: 	238 m2 
Externe berging (garage): 	     25 m2
Perceeloppervlakte: 	        518 m2
Inhoud: 	                    810 m3
Opleveren: 	                in overleg

Ondanks dat deze brochure zorgvuldig is samengesteld kunnen er aan deze brochure geen rechten worden ontleend. Alle maten en data zijn ingemeten conform NEN 2580 meetinstructie. Deze brochure nodigt u uit tot het doen van een bod.

Kenmerken