Omschrijving

Het Heemraad in Maasland is een ruim opgezette straat met veel groen en ruimte voor speelplaatsen. Het doodlopende gedeelte van deze straat is lekker rustig gelegen terwijl alle dorpse voorzieningen in de directe omgeving zijn gelegen. In de fijne woonwijk is deze gemoderniseerde en sfeervol aangeklede 5 kamer woning met zonnige achtertuin nu te koop.

Indeling

De woning is direct tegenover de speeltuin gelegen. Geheel bestraatte voortuin.

Begane grond:
Entree, hal met gemoderniseerde meterkast, zwevend toilet met fonteintje. Lichte woonkamer voorzien van een sfeervolle vloer en veel licht van voor- en achterzijde. De woonkamer is volledig gestuukt. Aan de achterzijde is de verbinding gemaakt met de moderne half open keuken van waaruit de achtertuin bereikbaar is. De keuken (2015) is in een L-vorm opgesteld en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder o.a. een vaatwasser, afzuigkap, 5 pits gaskookplaat, koelkast en combinatie oven/magnetron. De achtertuin is gunstig gelegen qua bezonning en er zijn nieuwe hardhouten schuttingen geplaatst. De grote berging achterin de tuin biedt voldoende plaats voor o.a. de fietsen. Via de achterpoort is de tuin ook bereikbaar.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot alle kamers. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De tweede slaapkamer aan de voorzijde is momenteel in gebruik als kleedkamer en dus voorzien van een grote kastenwand. Aan de achterzijde is de derde slaapkamer welke momenteel gebruikt wordt als werk-/studeerkamer. De gehele verdieping is voorzien van een fraaie laminaatvloer. Aan de achterzijde van de woning is de badkamer gesitueerd. De badkamer is ruim opgezet en er is een wastafel, 2e toilet, designradiator en separate douche aanwezig.

Tweede verdieping

De zolderverdieping is geoptimaliseerd door de plaatsing van een dakkapel aan de achterzijde. Op de overloop zijn aansluitingen voor een wasmachine en droger. De nette slaapkamer aan de achterzijde is dankzij de dakkapel lekker licht. Aan de voorzijde van het huis is nog een vijfde slaapkamer aanwezig met Velux dakraam. Deze kamer is in gebruik als opslagruimte. Hier is nog geen vloer aangelegd. De CV combiketel is ook in deze ruimte opgehangen.

Tuin

De woning is direct tegenover de speeltuin gelegen. Geheel bestraatte voortuin.

De achtertuin is gunstig gelegen qua bezonning en er zijn nieuwe hardhouten schuttingen geplaatst. De grote berging achterin de tuin biedt voldoende plaats voor o.a. de fietsen. Via de achterpoort is de tuin ook bereikbaar.

Bijzonderheden

Locatie:
Rustig gelegen in een kindvriendelijke, verkeersluwe en doodlopende straat in de nabijheid van scholen, winkels en overige voorzieningen. Verbindingswegen auto: A20 Rotterdam-Westland, A4 Amsterdam. Het groen van Midden-Delfland is als fiets en wandel recreatie om de hoek.

Bijzonderheden:
•	Bouwjaar ca. 1982
•	CV-combiketel 
•	Perceel van 119 m2
•	Goed geïsoleerde woning 
•	Dakkapel achterzijde

Kadastraal:
Heemraad 7, 3155 GB Maasland
Maasland sectie C nummer 3496 
Groot 1 are 19 centiare

Kenmerken:
Gebruiksoppervlakte wonen:	107 m2
Perceeloppervlakte:		    119 m2
Inhoud:				        325 m3
Opleveren:			        in overleg

Ondanks dat deze brochure zorgvuldig is samengesteld kunnen er aan deze brochure geen rechten worden ontleend. Alle maten en data zijn circa. Deze brochure nodigt u uit tot het doen van een aanbod

Kenmerken