Beschrijving

Op een hoek gelegen uitgebouwde eengezinswoning met eigen oprit voor twee auto’s, een caravan of camper. Deze zeer goed onderhouden woning met maar liefst 10 zonnepanelen, is op de begane grond én de eerste verdieping uitgebouwd en op de bovenste verdieping vergroot door middel van een nokverhoging. Hiermee is een heerlijk ruime woning gecreëerd op een perceel van maar liefst 225 m2! De woning is aan de buitenkant van het dorp vlakbij een dierenweide met speeltuin, tennisbanen en de weidse polder aan de rand van Maasland gelegen. Vanuit de woning fietst of loopt u zo in het mooie groen!

Indeling

Begane grond:
Aan de zijkant van de woning is de eigen brede oprit met parkeergelegenheid voor twee auto’s of een camper/caravan. Via de voortuin komen we bij de entree van de woning. In de hal bevinden zich het toilet, de meterkast en de trap naar de verdieping. 
De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor de totale lengte van deze verdieping ruim 9,26 is. Met een breedtemaat van 5.89 is dit echt een hele ruime woonverdieping. Aan de voorzijde van de woonkamer is de zithoek en aan de achterzijde is de open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koelkast oven en gaskookplaat. In de woonkamer ligt een fraaie visgraat parketvloer en in de aanbouw aan de achterzijde is een schuifpui geplaatst. Achter de woning is in 2002 een bijkeuken geplaatst waar de aansluitingen voor wasmachine en droger zijn. Via de bijkeuken is de achtertuin bereikbaar. Aan de achterzijde is de tuin ontsloten via een looppoort. Aan de zijkant van de woning is de grote zijtuin gelegen. Dankzij de ligging aan de zijkant van het huis zit u hier van halverwege de ochtend tot ’s-avonds in het zonnetje.

Eerste verdieping

Ook de 1e verdieping is aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor alle slaapkamers op deze verdieping ruim bemeten zijn. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers. Aan de voorzijde is de derde slaapkamer en de badkamer. De badkamer is luxe uitgevoerd en beschikt over een 2e toilet, inloopdouche en dubbel wastafelmeubel.

Tweede verdieping

De zolderverdieping is optimaal benut door het plaatsten van een nokverhoging. Hierdoor is er veel ruimte ontstaan. Op de overloop zijn vaste kasten gemaakt en is veel bergruimte onder de schuine delen van het dak. De zolderkamer is lekker licht en in een L-vorm gebouwd. Er is een aparte kast waar de CV-ketel is opgesteld.

Tuin

Aan de zijkant van de woning is de grote zijtuin gelegen. Dankzij de ligging aan de zijkant van het huis zit u hier van halverwege de ochtend tot ’s-avonds in het zonnetje.

Bijzonderheden

Locatie:
Het dorp Maasland is centraal gelegen tussen Maassluis en Schipluiden. Van oorsprong is Maasland een agrarisch dorp. Rotterdam en Den Haag zijn dankzij verbindingswegen A4 en A20 goed bereikbaar. Maasland heeft een actief verenigingsleven. De kinderopvang, winkels, scholen en diverse sportvoorzieningen zijn dichtbij. Wandel de tuin uit en voor je het weet, loop je in het recreatiegebied van Midden-Delfland.

Bijzonderheden:
•	Grote hoekwoning met oprit voor meerdere auto’s, een caravan of camper
•	Bouwjaar ca. 1962
•	225 m2 eigen grond 
•	Definitief energielabel D
•	Geheel dubbel glas (m.u.v. de achterdeur)
•	Gevel opnieuw gereinigd, geïmpregneerd en gevoegd
•	10 Zonnepanelen geplaatst in 2022
•	Nieuwe meterkast in 2022
•	Tuin en oprit aangelegd in 2022

Kadastraal:
Huis te Veldelaan 72, 3155 SG MAASLAND
Maasland sectie H nummer 2395, groot 2 are 25 centiare 

Kenmerken:
Gebruiksoppervlakte wonen:	131 m2
Externe bergruimte:		7 m2
Perceeloppervlakte:		225 m2 
Inhoud:				425 m3
Opleveren:			in overleg te bepalen, voorkeur half december 2022

Ondanks dat deze brochure zorgvuldig is samengesteld kunnen er aan deze brochure geen rechten worden ontleend. Alle maten en data zijn circa en conform NEN 2580 meetinstructie ingemeten. Deze brochure nodigt u uit tot het doen van een bod.

Kenmerken