Omschrijving

In de Stationsstraat van Maasland is in 2011 als onderdeel van de renovatie van het Kastanjehof dit lichte en fraai ingericht 3-kamer appartement gerealiseerd. Het vrijstaande pand bestaat uit een beneden- en een bovenwoning waarvan de bovenwoning nu te koop wordt aangeboden. 
Deze woning is gelegen in het centrum van Maasland. Het complex is zeer gunstig gelegen ten opzichte van scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen naar de grote steden. Dankzij de vrije ligging en de vele dakvensters komt er veel licht binnen en heeft u leuk uitzicht over historisch Maasland en de Stationsstraat.

Indeling

Begane grond:
Centrale, afgesloten entree met brievenbussen en bellentableau aan de zijde van de Langetaam. Vrijstaande bergingen met eigen (fietsen)berging van ca. 5 m2.

Eerste verdieping

Entree van de woning op de 1e verdieping met direct aan de voorzijde een grote slaapkamer. Vanuit de slaapkamer is het gunstig gelegen balkon bereikbaar. Het balkon is ca. 7,5 m2. In de centrale hal is het toilet, de meterkast en een bergkast aanwezig. De 2e slaapkamer is aan de zijde van de Stationsstraat gesitueerd. Deze kamer is momenteel in gebruik als werkkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van nette inloopdouche, badmeubel met spiegelkast en aansluiting voor de wasmachine en droger. Dankzij het grote dakvenster is deze ruimte licht en goed te ventileren. Aan de achterzijde van de woning is de woonkamer gesitueerd. Hierdoor heeft u vanuit de woonkamer dankzij 2 ramen en een frans balkon uitzicht op de Stationsstraat. De moderne open keuken bestaat uit 2 delen en is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en combi oven/magnetron. De frisse witte kleur en het donkere aanrechtblad zorgen ervoor dat het geheel af is. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. Het gehele appartement is voorzien van een fraaie laminaatvloer.

Overige verdiepingen

Bergvliering:
Vanuit de hoofdslaapkamer is de bergvliering bereikbaar middels een Vlizotrap. Deze bergruimte loopt over de gehele lengte van de woning is en erg praktisch.

Balkon

Vanuit de slaapkamer is het gunstig gelegen balkon bereikbaar. Het balkon is ca. 7,5 m2.

Bijzonderheden

•	Bouwjaar ca. 2011
•	2 slaapkamers
•	Ruime, lichte woonkamer met frans balkon en terras
•	Geheel voorzien van nette laminaatvloer
•	Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 25,- per maand
•	Schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in 2018
•	•separate berging op begane grond 
•	Deze woning is ingemeten conform de NEN 2580 meetinstructie. Het bruto 
    vloeroppervlakte bedraagt 87m2. Het gebruiksoppervlakte wonen bedraagt 77m2.Kadastraal:
Kastanjehof 21, 3155 SN Maasland
Maasland sectie H nummer 3800 index 2 (Woning)
Maasland sectie H nummer 3791 (Berging_5m2)

Kenmerken:
Gebruiksoppervlakte wonen:		77 m2. Het bruto vloeroppervlakte bedraagt ca. 87 m2.
Terras:				            7,5 m2
Inhoud:				            309 m3
Opleveren:			            in overleg 

Ondanks dat deze brochure zorgvuldig is samengesteld kunnen er aan deze brochure geen rechten worden ontleend. Alle maten en data zijn circa en conform de NEN 2580 meetinstructie ingemeten. Deze brochure nodigt u uit tot het doen van een bod.

Kenmerken