Beschrijving

Wonen in een groene oase aan de buitenste rand van het dorp kan in deze fijne tussenwoning met royale garage in de achtertuin en vrij en weids uitzicht over de weilanden van de Dijkpolder aan de voorzijde. De goed onderhouden woning beschikt over een ruime lichte woonkamer, een zeer nette, goed onderhouden keuken, drie slaapkamers op de verdieping en een zolderkamer met dakkapel op het voorste dakvlak. Samen met de heerlijke achtertuin is dit een hele complete woning.

Indeling

Begane grond:
Via de grote, goed onderhouden voortuin komen we bij de woning. 
Entree, hal met meterkast, trapkast en trap naar de slaapverdieping. In de doorzon woonkamer komt veel licht binnen dankzij de grote raampartijen aan de voor en achterzijde. Centraal in de woonkamer is een open haard geplaatst. Vanuit de woonkamer kijkt u uit over de weilanden van de Dijkpolder. 
De keuken is aan de achterzijde van de woning geplaatst. Deze afgesloten keuken is netjes onderhouden en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar. De achtertuin is netjes aangelegd en lekker breed. Er is een nieuwe schutting geplaatst. De tuin is aan de achterzijde ontsloten via het garageplein. De garage is vanuit de tuin via de loopdeur bereikbaar en aan de achterzijde is een overheaddeur aanwezig. In de garage is elektriciteit en water aanwezig.

Eerste verdieping

De slaapverdieping is bereikbaar vanuit de hal op de begane grond. Via de overloop zijn alle drie de slaapkamers bereikbaar. Dankzij de breedtemaat (6,13) van de woning zijn alle slaapkamers van een mooi formaat. Aan de achterzijde van de woning zijn twee slaapkamers aanwezig. De grootste slaapkamer beschikt over twee ingebouwde kasten. De derde slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Vanuit de slaapkamer is het balkon aan de voorzijde bereikbaar. De badkamer van de woning is ook aan de voorzijde gesitueerd. De badkamer beschikt over een ligbad en een tweede toilet.

Tweede verdieping

Op de overloop van de tweede verdieping zijn twee afgesloten bergruimten aanwezig. Hier is ook de CV combiketel opgesteld. Op zolder is de grote zolderkamer met veel bergruimte onder het knieschot. Vanuit de dakkapel heeft u een mooi vergezicht over de weilanden.

Balkon

Het balkon aan de voorzijde van de woning is zowel vanuit de badkamer als vanuit de voorste slaapkamer bereikbaar. Het balkon is gelegen op het westen.

Tuin

Ruime, fraai aangelegde voortuin (west)

Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar. De achtertuin is netjes aangelegd en lekker breed. Er is een nieuwe schutting geplaatst. De tuin is aan de achterzijde ontsloten via het garageplein.

Bijzonderheden

-	De woning heeft vrij uitzicht aan de voorzijde
-	Aan de achterzijde zijn drie rolluiken geplaatst
-	Zonwering aan de voorzijde op de begane grond en de verdieping
-	Airconditioning in zowel de woonkamer, slaapkamer als de zolderkamer
-	De woning is onderhouden, maar dient op onderdelen gemoderniseerd te worden
-	De woning beschikt over een definitief energielabel D
-	Ruime woning met 4 slaapkamers, lichte woonkamer, nette keuken en GARAGE.

Kadastraal:
Gemeente Maasland, sectie H, nummers 2846, groot 1 are 63 centiare 

Locatie:
De woning is aan de buitenste rand van het mooie Maasland gelegen met vrij uitzicht over de Dijkpolder. De woning is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto en parkeren is gratis en kan voor de deur. Vanaf de Koningin Julianaweg zijn alle voorzieningen binnen het dorp op loop- of fietsafstand, maar ook Maassluis is vlakbij. Wandel de tuin uit en u loopt binnen 5 minuten in de mooie natuur van Midden-Delfland. 

Kenmerken:
Bouwperiode: 	ca. 1967
Gebruiksoppervlakte wonen:	117,7 m2
Inhoud woning:	391,3 m3
Garage:	ca. 18 m2
Perceeloppervlakte:	163 m2
Opleveren:	in overleg, kan spoedig

Ondanks dat deze brochure zorgvuldig is samengesteld kunnen er aan deze brochure geen rechten worden ontleend. Alle maten en data zijn ingemeten conform NEN 2580. Deze brochure nodigt u uit tot het doen van een bod.

Kenmerken