Beschrijving

Nagenoeg nieuwe woning in jaren ’30 stijl. Deze fraaie perfect afgewerkte vijf-kamer eengezinswoning met voor- en achtertuin is gelegen in een nieuwe woonwijk in directe nabijheid van winkels, scholen en uitvalswegen. De woning is in 2015 nieuw gebouwd en met een mooie keuken, luxe badkamer en fraaie afwerking van vloeren en wanden opgeleverd. De lichte tuingerichte woonkamer, een maar liefst 11 meter diepe zonnige (ZW) achtertuin, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een royale open zolder maken dit tot een hele complete moderne woning.

Indeling

Begane grond:
Via de voortuin komen we in de hal met garderobe meterkast, hangend toilet met fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een mooie PVC vloer en via de schuifpui bereiken we de lange, zonnige achtertuin. In deze mooie tuin is altijd wel een plekje te vinden om in de zon of in de schaduw te zitten. Achterin de tuin staat een (fietsen)berging en er is een achteruitgang. 
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de open luxe keuken. Deze keuken is opgesteld in een L-vorm en uiteraard voorzien van diverse inbouwapparatuur. De keuken is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling en voorzien van semi greep loze laden en kastjes.

Eerste verdieping

Op deze verdieping zijn drie goede slaapkamers aanwezig. Twee slaapkamers aan de achterzijde en één slaapkamer aan de voorzijde. De badkamer bevindt zich ook aan de voorzijde van de woning. De badkamer is luxe uitgevoerd met een tweede toilet, inloopdouche en dubbele wastafel.

Tweede verdieping

Open zolderverdieping met opstelplaats CV-combiketel (2015) en aansluitingen voor de wasmachine en droger. Deze verdieping is eventueel in te delen als slaapkamer.

Tuin

Via de schuifpui bereiken we de lange, zonnige achtertuin. In deze mooie tuin is altijd wel een plekje te vinden om in de zon of in de schaduw te zitten. Achterin de tuin staat een (fietsen)berging en er is een achteruitgang.

Bijzonderheden

Locatie: 
De Burgemeesterswijk van Maassluis is een jonge, zeer kindvriendelijke woonwijk met meerdere speeltuinen in de buurt en een groot park aan het einde van de straat. Via metrostation Steendijkpolder bereikt u in ca. 15 minuten Rotterdam of het strand van Hoek van Holland. Alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten zijn op korte loopafstand te bereiken. In de nabije omgeving van de woning vindt u het overdekte winkelcentrum de Koningshoek en het gezellige centrum van Maassluis met terrassen en leuke restaurants. Met de auto bent u binnen enkele minuten op snelweg de A20

•	Bouwjaar 2015
•	Veilige en kindvriendelijke groene omgeving nabij diverse voorzieningen
•	CV-combiketel (2015)
•	Energielabel A
•	11 zonnepanelen

Kadastraal:
Burgemeester Rippingstraat 1c, 3145 MD Maassluis
Maassluis sectie A nummer 5295
Groot 1 are 26 centiare

Kenmerken:
Gebruiksoppervlakte wonen:	110,5 m2
Berging:				6.9 m2
Perceeloppervlakte:		126 m2
Inhoud:				402,6 m3
Opleveren:			in overleg, indicatie Q1 2022

Ondanks dat deze brochure zorgvuldig is samengesteld kunnen er aan deze brochure geen rechten worden ontleend. Alle maten zijn conform NEN 2580 ingemeten, alle data zijn circa.  Deze brochure nodigt u uit tot het doen van een bod.

Kenmerken