Omschrijving

Moderne hoekwoning uit 2011 op extra groot perceel centraal in de geheel opnieuw ingerichte Burgemeesterswijk van Maassluis gelegen. Deze woning met 3 slaapkamers, nieuwe badkamer en nieuw toilet is volledig opgefrist, van binnen geheel geschilderd en grotendeels voorzien van nieuwe vloeren. Echt een woning om direct te gaan wonen. Dankzij het brede perceel heeft deze woning een heerlijke achtertuin. De woning is voorzien van een duurzaam warmtepompsysteem.

Indeling

Begane grond:

Voortuin opnieuw bestraat (2019), entree van de woning met een nieuwe laminaatvloer. Geheel betegeld toilet (2019) met fonteintje. Ruime woonkamer over de gehele breedte met dubbele deuren aan de achterzijde en open keuken aan de voorzijde. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, koelkast, afzuigkap en inductiekookplaat. Lichte woonkamer met open trap en plavuizen vloer voorzien van vloerverwarming. Aan de achterzijde van de woning is de brede achtertuin bereikbaar via de dubbele openslaande deuren. De achtertuin is geheel bestraat en er staat een houten berging. Dankzij de hoekligging is er aan de zijkant van het huis een brede toegang/uitgang. Aan de achterzijde van de tuin is ook nog een achterom.

Eerste verdieping

Vanaf de overloop met grote bergruimte heeft u toegang tot twee mooie slaapkamers en de in 2019 vernieuwde badkamer. De lichte badkamer is uitgevoerd met een neutrale kleurstelling en heeft een grote inloopdouche, een 2e toilet en een wastafelmeubel. De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 4.09 x 2.57 en heeft een extra zijraam, waardoor dit een lekker lichte ruimte is geworden. Aan de achterzijde van de woning is de 2e slaapkamer gelegen met een Velux dakraam. Beide slaapkamers zijn voorzien van een mooie laminaatvloer.

Tweede verdieping

Op de zolderverdieping is een grote slaapkamer met aan drie zijden ramen gecreëerd. Deze slaapkamer is lekker ruim en licht. Op de overloop is toegang tot de technische ruimte waar de wasmachine aansluiting is gemaakt en de opstelling van de warmtepomp. Deze ruimte is geheel betegeld.

Tuin

Voortuin opnieuw bestraat (2019)

Aan de achterzijde van de woning is de brede achtertuin bereikbaar via de dubbele openslaande deuren. De achtertuin is geheel bestraat en er staat een houten berging. Dankzij de hoekligging is er aan de zijkant van het huis een brede toegang/uitgang. Aan de achterzijde van de tuin is ook nog een achterom.

Bijzonderheden

Locatie:

Deze woning ligt aan de westkant van Maassluis. Het is een ideale locatie als u graag alles in de buurt wilt hebben. Een diversiteit aan winkelaanbod in vernieuwde winkelcentrum Koningshoek. Er zijn diverse basisscholen in de buurt. Aan de rand van Maassluis liggen veel sportcomplexen en naar het centrum is het maar 10 minuten fietsen. Als u 10 minuten de andere kant op fietst, rijdt u het groen van Midden-Delfland en de Oranjebuitenpolder tegemoet. En vanaf Maassluis-West ligt de A20 om de hoek. Zo zijn steden als Rotterdam en Den Haag snel bereikbaar. Binnenkort opent een halte van de nieuwe Hoekse Lijn, waardoor het strand en Rotterdam goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

Bijzonderheden:
•	Bouwjaar 2011
•	155 m2 eigen grond
•	Extra breed perceel waardoor een extra brede achtertuin (Zuid-Oost)
•	Nieuwe badkamer (2019)
•	Nieuw toilet (2019)
•	Woning is grotendeels voorzien van nieuwe laminaatvloeren en geheel geschilderd en gestuct aan de binnenzijde (2019)
•	Woning is voorzien van een duurzaam warmtepompsysteem, waardoor de gehele woning is voorzien van vloerverwarming 
•	Gratis parkeergelegenheid, direct voor de deur

Kadastraal:
Burgemeester van de Brandelerlaan 2, 3145 AM Maassluis
Maassluis sectie A nummer 5066, Groot 1 are 55 centiare 

Kenmerken:
Gebruiksoppervlakte wonen:	 99 m2
Perceeloppervlakte:		    155 m2
Inhoud:				        328 m3
Berging:			            6 m2
Opleveren:			        kan snel, in overleg 

Ondanks dat deze brochure zorgvuldig is samengesteld kunnen er aan deze brochure geen rechten worden ontleend. Alle maten en data zijn circa. Deze brochure nodigt u uit tot het doen van een aanbod.

Kenmerken