Beschrijving

Wonen in een levendige omgeving midden in het oude stadshart. Winkels, cultuur en natuur liggen binnen handbereik. Deze karakteristieke, gerenoveerde stadswoning met onder andere een luxe keuken en badkamer, twee slaapkamers en een sfeervolle achtertuin op het zuiden met achterom is te koop. Achter de met IJssel stenen opgemetselde gevel treft u een heerlijk lichte en verrassende woning. De woning is gelegen in een autoloze straat in hartje historisch centrum van Maassluis.

Indeling

Begane grond:
Entree van de woning aan autoloze straat. Hal met kastruimte, meterkast en trap naar de eerste verdieping. Bij binnenkomst in de woonkamer vallen direct een aantal dingen op. Het hoge plafond, het licht en de ruimte. Hierdoor ervaart u deze woonkamer als een zeer prettige ruimte om te verblijven. Aan de voorzijde van de woonkamer is een zithoek gecreëerd en aan de achterzijde is de eetruimte met aangrenzend de in 2002 gerealiseerde uitbouw met keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een granieten aanrechtblad. In de op maat gemaakte kastenwand zijn de vaatwasser, wasmachine en koel-vriescombinatie netjes weggewerkt. Hier is ook de CV-combiketel (2015) opgesteld. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar. Deze heerlijk beschut gelegen tuin is gelegen op het zuiden en fraai aangelegd met een diversiteit aan groen en bestrating. Achterin de tuin staat een houten (fietsen)berging. Aan de achterzijde is de tuin ontsloten via een achterom.  
De in 2018 vernieuwde badkamer bevindt zich op de begane grond en is luxe uitgevoerd. Met een neutrale wandtegel en kleurrijke vloertegel heeft deze ruimte sfeer gekregen. In de badkamer is een ruime inloopdouche met hand- en regendouche, wastafelmeubel en een toilet aanwezig.

Eerste verdieping

Op de overloop is veel bergruimte onder de schuine delen van het dak gemaakt. Er zijn twee slaapkamers. Beide slaapkamers beschikken over een dakkapel. In de slaapkamer aan de voorzijde is onder het schuine gedeelte naast de dakkapel een inbouw kastenwand gemaakt en onder het knieschot is afgesloten bergruimte aanwezig. De slaapkamer aan de achterzijde is momenteel in gebruik als werkkamer. Ook hier is bergruimte onder het schuine gedeelte aanwezig. De gehele verdieping is voorzien van een warme en sfeervolle vloer.

Tuin

Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar. Deze heerlijk beschut gelegen tuin is gelegen op het zuiden en fraai aangelegd met een diversiteit aan groen en bestrating. Achterin de tuin staat een houten (fietsen)berging. Aan de achterzijde is de tuin ontsloten via een achterom.

Bijzonderheden

Locatie:
Unieke ligging in het hart van het historisch centrum van Maassluis. De woning is gelegen in een autoluwe straat. Een levendige omgeving midden in het oude stadshart. Winkels, cultuur en natuur liggen binnen handbereik en dat maakt deze woning tot een ideale plek voor wie graag alles dichtbij heeft. En via de uitvalswegen bent u ook zo in Delft, Hoek van Holland of Rotterdam.

•	Gelegen op eigen grond
•	Bouwjaar ca. 1900
•	Geheel voorzien van dubbele beglazing (met uitzondering van één dakraam op de overloop)
•	CV combiketel (2015)
•	Airco op bovenverdieping (2020)
•	Gelegen binnen bestemmingsplan ‘Binnenstad’ met bestemming centrum
•	Heerlijke, lichte sfeervolle woning met fijne achtertuin en twee slaapkamers

Kadastraal:
Nieuwe Kerkstraat 9, 3142 CE Maassluis
Maassluis sectie D nummer 2673 en 9384
Totaal groot 81 centiare
Kenmerken:
Gebruiksoppervlakte wonen:	65,7 m2
Bergruimte:			4,8 m2
Perceeloppervlakte:		81 m2
Inhoud:				221,7 m3
Opleveren:			in overleg

Ondanks dat deze brochure zorgvuldig is samengesteld kunnen er aan deze brochure geen rechten worden ontleend. Alle maten zijn conform NEN 2580 ingemeten, alle data zijn circa.  Deze brochure nodigt u uit tot het doen van een bod.

Kenmerken