Beschrijving

Zeer ruim bemeten dijkwoning met heerlijk zonnig terras, eigen tuin en een fantastisch mooie ligging aan het getijdewater van deze uitloper van de Waterweg met uitzicht op het passantenhaventje aan het Kerkeiland. De woning biedt eindeloos veel mogelijkheden, waaronder kantoor aan huis of dubbele bewoning. Ervaar vier lagen woongenot en dat allemaal in een levendige omgeving aan de rand van het oude stadshart. Winkels, cultuur en natuur liggen binnen handbereik. 

Ervaar deze woning door de virtuele tour op te bekijken op https://my.matterport.com/show/?m=7acGqr1SAhi

Indeling

Dijkniveau:
Entree van de woning aan de Noorddijk. Hal met trap naar het souterrain en naar de eerste verdieping. Inpandige deur naar de garage. De garage beschikt aan de voorzijde over een geïsoleerde elektrische overheaddeur. Aan de achterzijde van de woning is op deze verdieping over de gehele breedte en slaapkamer annex werkkamer aanwezig.

Eerste verdieping

De woonverdieping bevindt zich op eerste verdieping. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een zonnig terras van ca.5 m2. Kenmerkend voor deze verdieping is de erker aan de zijkant van de woning. Vanuit de woonkamer heeft u via deze erker en aan de kadezijde een fraai uitzicht over het water en het nostalgische kerkeiland. De moderne, luxe keuken is opgesteld in een L-vorm en beschikt over diverse A-kwaliteit inbouwapparatuur. Aan de voorzijde van de woning zijn het geheel betegelde toilet en een grote bergkast aanwezig.

Tweede verdieping

Vanaf de overloop zijn alle drie de slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De hoofdslaapkamer bevindt zich net als de badkamer aan de voorzijde van de woning. De badkamer is luxe uitgevoerd en beschikt over een douche, wastafelmeubel en een tweede toilet. Aan de achterzijde van de woning zijn twee slaapkamers aanwezig. Eén van de slaapkamers is in gebruik als kleedkamer. Dankzij de zijramen hebben beide kamers het uitzicht richting de historische binnenhaven van Maassluis.

Overige verdiepingen

Vliering: 
Over de gehele breedte van de woning is een grote bergvliering aanwezig. Deze is bereikbaar vanaf de overloop middels een Vlizotrap. 

Souterrain:
Grote zelfstandige woonruimte met tuin aan de kade. Met deze verdieping zijn diverse gebruiksmogelijkheden te bedenken. Direct bereikbaar vanaf de kadezijde via de dubbele deuren met op deze verdieping een woonkamer annex zitkamer, een eigen luxe keuken, eigen badkamer en een inpandige berging.

Balkon

Zonnig terras aan de achterzijde met fantastisch uitzicht op het passantenhaventje aan het Kerkeiland.

Tuin

Vanuit het souterrain is de aan de kade gelegen achtertuin (ZW) bereikbaar.

Bijzonderheden

Locatie:
Unieke ligging aan de kop van de Noorddijk in Maassluis, aan het water en met uitzicht op de passantenhaven aan het Kerkeiland. Een levendige omgeving aan de rand van het oude stadshart. Winkels, cultuur en natuur liggen binnen handbereik en dat maakt Noorddijk 29 tot een ideale plek voor wie graag alles dichtbij heeft. En via de uitvalswegen bent u ook zo in Delft of Rotterdam.

•	Bouwjaar ca. 1955
•	Nieuwbouwkwaliteit achter een historische gevel
•	Geheel geïsoleerde woning met geheel dubbel glas, dak- en gevelisolatie
•	Definitief energielabel B
•	Alle gas-, water- en elektravoorzieningen zijn vernieuwd
•	Alle kamers zijn voorzien van UTP bekabeling
•	Nog niet genoeg gezien van deze woning? Bekijk de virtuele tour door de woning op https://my.matterport.com/show/?m=7acGqr1SAhi

Kadastraal:
Noorddijk 29, 3142 EB Maassluis
Maassluis sectie D nummer 7137
Groot 65 centiare

Kenmerken:
Gebruiksoppervlakte wonen:	164 m2
Perceeloppervlakte:		65 m2
Inhoud:				463,5 m3
Opleveren:			in overleg

Ondanks dat deze brochure zorgvuldig is samengesteld kunnen er aan deze brochure geen rechten worden ontleend. Alle maten zijn conform NEN 2580 ingemeten, alle data zijn circa.  Deze brochure nodigt u uit tot het doen van een bod.

Kenmerken